Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op

Home » Jaaroverzicht 2019 » Overzicht augustus en september 2019 » Tongerse Schauni Rijders naar de finale van Miss Fashion 2020

De Tongerse Schauni Rijnders (19) gaat naar de finale van Miss fashion 2020 die plaats vindt in Antwerpen. Na verschillende preselecties is ze één van de 25 finalistes die dingen naar het kroontje.

Schauni is in het middelbaar afgestudeerd aan de Topsportschool te Hasselt met als keuzesport 'dans' sinds haar 12de danst ze al op hoger niveau. Nu studeert zij orthopedagogie aan de UCLL Campus Diepenbeek, dit houdt in dat ze later als opvoedster/begeleidster zal werken met mensen die kwetsbaarheden hebben.

“ Miss Fashion 2020 worden zou een droom zijn die uitkomt. Ik heb altijd al iets met fashion en modellenwerk willen doen dus dit is de perfecte missverkiezing om mijn dromen te laten uitkomen. Ik heb me ingeschreven voor MF 2020, ben toen op casting day mogen gaan. Uit de 900 meisjes werden er maar 40 verkozen die naar de halve finale mochten. Tijdens de halve finale hebben wij catwalk training , een fotoshoot, een jurygesprek gehad en drie défilés gedaan. Uiteindelijk werden uit die 40 meisjes 25 verkozen tot finaliste. Hier ben ik dus ook verkozen. Ik ben zo dankbaar voor deze kans, ik ga ze dan ook met beide handen grijpen. We hebben vele activiteiten, workshops en fotoshoots gehad. We mogen zelf veel promo maken tot de finale. De mensen kunnen hier ook bij helpen door een sms  ‘MF (spatie) 08’ naar 6045 te sturen.”, aldus Schauni Rijnders.