Home » Jaaroverzicht 2019 » Overzicht in juli 2019 » “ De Ruttermolen “ en “ 't huys van Steyns “ doen mee ‘ Met Vier in Bed ‘

 De Ruttermolen 

De eigenaars van deze stralende B&B zijn Serge en Marica, afkomstig uit Oost-Vlaanderen. Beiden hebben zij een koksopleiding genoten. De passie en liefde voor een verfijnde keuken is al gauw gaan groeien bij Serge. Hij heeft er dan ook enkele jaren van kunnen proeven in het Waasland. Marica echter voelde zich helemaal thuis in de verkoop en groeide mee op in de bakkerij van haar vader te Sint-Niklaas. Zo gaande weg zochten zij uiteindelijk naar een gezamenlijk doel en dat was samen een patisserie-delicatesse zaak starten. In 1999 richten ze samen hun eigen zaak op te Kruibeke. Het werd een succesverhaal dat 18 jaar mocht duren. Intussen hebben zij 4 kindjes mogen verwelkomen die stilaan groot worden. Het moment was gekomen om een nieuwe droom waar te maken. Opzoek naar een pand met een ziel, kwamen zij De Ruttermolen tegen in Rutten. Het was liefde op het eerste zicht.

't huys van Steyns

Overnachten in een stukje geschiedenis !!! De geschiedenis van dit herenhuis gaat terug tot 1892, wanneer Louis Steyns in Tongeren de productie van het prestigieuze schoenmerk Ambiorix begon.

Deze "schoenengeschiedenis" vindt u subtiel terug in het ganse hotel, gelegen in Tongeren.

Klik op de foto's om ze te vergroten