Home » Jaaroverzicht 2019 » Overzicht januari en Februari 2019 » MoMeNT zoekt jongeren voor nieuwe voorstelling van Els Roobroeck

Tongeren – MoMeNT zoekt jongeren voor nieuwe voorstelling van Els Roobroeck

 

Voor de nieuwe (muziek)theatervoorstelling van theatermaakster Els Roobroeck, zoekt MoMeNT jongeren tussen de 14 en 17 jaar oud in alle vormen, maten en gewichten. Je hoeft geen theaterervaring te hebben, een zekere ‘durf’ is wel noodzakelijk.

 De auditieworkshops vinden plaats op donderdag 17 januari van 17u tot 19u en zaterdag 19 januari van 14u tot 16u in cc de VELINX te Tongeren. Repetities gaan nadien wekelijks door op donderdagavond en in de schoolvakanties en markeer alvast augustus 2019 in je agenda, want dan staat de voorstelling op de planken.

 Vorig jaar stonden 5 jongeren, 2 uit Tongeren (BE) en 3 uit Maastricht (NL), op de planken met Pleidooi voor TIJD, waar de TIJD even stilstond. Els Roobroeck werkt steevast via gesprek en geleide improvisatie voor de uitwerking van nieuwe voorstellingen.

Voel JIJ je geroepen? Schrijf je dan in met een mailtje naar moment@stadtongeren.be met vermelding van de datum waarop jij auditie kan komen doen.

AUDITIEWORKSHOPS donderdag 17 januari van 17u tot 19u  zaterdag 19 januari van 14u tot 16u 

 Voor meer info kan men terecht op: https://moment.tongeren.be/gezocht-nieuwe-spelers