Home » Jaaroverzicht 2019 » Overzicht mei 2019 » Tongeren : Bestuurster gewond na knal tegen gevel

Op zondag 26 mei is een automobiliste gewond raakte bij een ongeval in Nerem (Tongeren). De vrouw uit Ham verloor rond 9.15 uur op het Neremplein de controle over het stuur.

De bestuurster kwam vanuit het centrum van Nerem en reed in de richting van Mal.

Ze ging van de baan en kwam tegen de gevel van een huis tot stilstand. Door de harde klap waren enkele buren geschrokken en zijn naar buiten gekomen. Een buur snelde de bestuurster, die niet bij bewustzijn leek, te hulp. Hij kon het portier dat klemde met een breekijzer openen, maar omdat de vrouw pijn aan haar rug had kwam de brandweer ter plaatse om haar via de achterzijde uit de auto te bevrijden. De mug was ook aanwezig en ze hebben de vrouwelijke bestuurster gebracht naar het AZ ziekenhuis van Tongeren. Er was geen levensgevaar. De schade aan de gevel bleef beperkt.

Meerdere op bewoners zaten zonder internet of tv daar het kastje volledig vernield was door de harde knal. De bevoegde instantie was snel ter plaatse om dit zo snel mogelijk te repareren.

De eigenaar Thomas Vandevijvere van het huis waar de auto tegen gereden is liet weten dat er nog een expert ter plaatse zal moeten komen kijken voor de schade blijkbaar was er boven de inkomdeur  ook op barsten zijn vastgesteld.

Met dank aan Johnny Vandevijvere .

Klik op de foto's om ze te vergroten