Home » Jaaroverzicht 2019 » Overzicht mei 2019 » Tongeren : Makelarij voor het eerst helemaal open voor 'Tongerse Helden

Op 11 en 12 mei gingen de poorten van de Makelarij voor het eerst helemaal open voor 'Tongerse Helden'. Een familie-event van de Makelarij waar je handgemaakte spullen kon bekijken, kopen of zelf creëren tijdens een workshop. Lokale bands en DJ’s gaven er het beste van zichzelf en het publiek kon onderuit zakken met een biertje of een goed glas wijn, terwijl de kids speelden naar hartelust.

Lokaal talent verdient altijd een podium en in de Makelarij zetten we hen graag in de ‘picture’ tijdens dit openingsevent. Zij zijn onze helden! Iedereen was welkom om te komen genieten van muziek, kunst, creatieve en lekkere maaksels.

Het programma :  Open ateliers, Handmade shop, Tentoonstellingen , Workshops , Bands & Dj’s , Food & Drinks @Taverne De Kazerne.

De Makelarij @Ambiorixkazerne Tongeren kwam tot stand met steun van Vlaanderen Circulair. Makers ondernemen er samen, zonder verspilling. Creatieve en duurzame horeca, retail en culturele initiatieven zitten er op één plek. Ze helpen elkaar groeien.

Met dank aan de eigenaar voor het gebruik van de site.

Meer info over de toekomst van de Ambiorixkazerne vind je op incompagnie.be

Kilk op de foto's om ze te vergroten