Home » Jaaroverzicht 2019 » Overzicht mei 2019 » Woonzo licht stand van zaken project Paspoel Anders toe tijdens de maandelijkse ‘koffie met de buren

Op woensdag 8 mei tijdens de maandelijkse ‘koffie met de buren’ op Paspoel Anders was de directeur van Woonzo Inge Gaublomme en architect Marnik Croux er voor een toelichting geven over de stand van zaken van het project én over de voorbije eerste herhuisvestingsfase.

Op dit ogenblik is aannemer Strabag volop bezig met de bouw van de 2de fase van het project Paspoel Anders. Tussen maart en april 2020 zullen 37 huurders herhuisvest worden naar een nieuw Paspoel Anders appartement. Woonzo is de herhuisvesting van de bewoners aan het voorbereiden .

Omdat ze wilden weten hoe de eerste 71 bewoners, die al verhuisd zijn, de herhuisvesting ervaren hebben, om te leren uit de voorbije herhuisvesting en de volgende fase nog beter te kunnen aanpakken werden eerder dit jaar de bewoners die al verhuisd zijn allemaal bevraagd. De resultaten van deze enquête werden vandaag toegelicht.

Over het algemeen zijn de bewoners zéér tevreden over de begeleiding door Woonzo. Er zal rekening gehouden worden met de tips en opmerkingen die de bewoners gaven.

Er was ruim de tijd voor de bewoners om (technische) vragen te stellen aan de architect. Woonzo erkent dat er nog kinderziekten zijn in het nieuwe project maar doet er alles aan om ook deze op korte termijn op te lossen.

En na afloop nam directeur Inge Gaublomme en de architect nog de tijd om mee te gaan met enkele bewoners omgaan te kijken naar de problemen die er nog waren omdat deze zo snel mogelijk op te lossen. Wat zeer gewaardeerd werd door de bewoners die al een tijdje met dat klein probleem zaten.

Voor de bewoners die niet aanwezig konden zijn is er een overzicht van de bevraging te verkrijgen bij de RIMO opbouwwerker, Katrien Swennen

Dit alles ging door in de zaal op Paspoel Anders er was ingericht door van RIMO opbouwwerk en de vrijwilligers.

Klik op de foto's om ze te vergroten