ZIGZAGKIND – theatervoorstelling van Laika & Het nieuwstedelijk

 

Het Zigzagkind is het verhaal van het zoeken naar de eigen identiteit, van het losmaken van het gezag van de ouders als eerste stap naar volwassen worden, van ‘puberen’ als een uniek ‘tijdperk’ tussen kind-zijn en volwassen-zijn.

 

Voor zijn bar mitswa – zeg maar de joodse versie van de ‘plechtige communie – moet de 13-jarige Nono gaan logeren bij een oude oom. Niks geen feestje dus. Nono is diep teleurgesteld. Hij wordt door zijn vader en diens vriendin Gaby op de trein gezet. Een brief met ‘instructies’ voor de reis krijgt hij net voor het vertrek in de handen geduwd. Dit is het begin van een avontuur. Een avontuur dat aanvangt met de vraag ‘wie ben ik?’ en dat via de vreemdste ontmoetingen en de meest onwaarschijnlijke gebeurtenissen leidt tot de onthulling van een groot geheim in Nono’s leven.

Voorstellingen op 12 augustus om 19u00 en zondag 13 augustus om 15u00 
Voor de hele familie van 7 tot 77 jaar.

Op zondag 13 augustus is er van 16u30 tot 18u00 een groot feestin de VELINX. Laika organiseert dan op uitnodiging van MoMeNT een groot familiefeest. Iedereen is welkom. Maar de plaatsen zijn beperkt. Het feest staat in het teken van de voorstelling. Het is dus de bedoeling dat je ofwel de voorstelling vooraf al of nadien nog ziet. Als jij met je zus, broer, ouder, grootouder, tante of nonkel of met je beste vrienden wil aanschuiven aan de tafel na of net voor de voorstelling van ZIGZAGKIND reserveer je nu al best de nodige plaatsen.

KOOP HIER UW TICKETS 

Voor een deelname aan het familiefeest kan u een mailtje sturen naar dorien.bollaers@stadtongeren.be

copyright foto: Kathleen Michiels

DATUM
12/08/2017 t.e.m. 13/08/2017

LOCATIE
CC De VELINX - Dijk 111, 3700 Tongeren

PRIJS
5 euro