Donderdag 26 april hebben Directeur Inge Gaudblomme, Voorzitter Bart Princen en het bestuur van Woonzo een rondleiding gemaakt in de nieuwbouw van de 1ste fase van de woonwijk Paspoel Anders in Tongeren.

De rondleiding werd gedaan door architect Marnik Croux, bij wie zij terecht konden voor vragen en wat er eventueel nog kan verbeterd worden.

Op het gelijkvloers van de toren bevindt zich een bureel voor Woonzo dat op regelmatige tijdstippen zal geopend zijn, ook is er een kantoor voor samenlevingsopbouw Rimo Limburg, deze werken samen met meerdere organisaties. Op het moment dat de oude huidige blok 2 leeg is, zal deze zo snel mogelijk worden gestript en afgebroken, schatting binnen de 2 a 3 weken. De nieuwbouw beschikt over bewakingscamera’s, zowel binnen, buiten, de liften en de ondergrondse parking. De gemeenschappelijke gangen van de toren zijn groen gekleurd, daar dit de kleur is van het logo van Woonzo. Iedere toren zal in de toekomst zijn eigen kleur krijgen.

Er werd ook een bezoek gebracht in de oude bestaande gebouwen, hier gaan ze bekijken en bespreken om bewakingscamera’s bij te plaatsen, daar er vandalisme vastgesteld

 

 

klik op de foto om te vergroten