Home » Tongeren Vandaag: Overzicht 2018 » De Koninklijke Zuid Limburgse Scheidsrechtersvereniging heeft een nieuwe trainingsuitrusting

Op vrijdag 16 november heeft de KZLSV een nieuwe trainingsuitrusting kunnen aanschaffen via de hulp van een aantal sponsors.

Al 25 jaar trainen ze iedere donderdag om 19:00 uur in het stadium de Motten in Tongeren waar een 25-tal scheidsrechters aan deelnemen,  elke reeks van het voetbal van 1ste nationale tot de jeugdreeksen is vertegenwoordigd op training.

ze worden geleid door Kristof Meers assistent 1ste nationale (ex-internationaal).

De leeftijd van deze groep varieert van 17 jaar tot 67 jaar.

Ze zijn uiteraard zeer tevreden met de hulp van de sponsoring van Sema Sport, Sprox Patrick, Fintro Tongeren, Electro Unico Brugmans en Vansichen linear technology en zijn hun daar uiteraard dankbaar voor, want alleen voor de training, uitrusting en de kosten die er bijkomen moeten ze nog 50 € uit eigen zak betalen, ook de wedstrijduitrusting moet ze ook nog zelf bekostigen.

Maar ieder van hen heeft  het er graag voor over om hun mooie hobby te kunnen uitoefenen en zoals iedereen weet zijn er dikwijls scheidsrechters te weinig.

En na de training gaan ze naar hun stamcafé, café Op 't Hoekje waar ze nieuwe richtlijnen nog eens samen doornemen.