Home » Tongeren Vandaag: Overzicht 2018 » submenu's » Tongeren honden vrienden

Tongeren heeft nu ook een website van hondenvrienden.
Op deze website zullen hondenclub's uit Tongeren en omgeving beschreven worden, als ook wat er in hondenclub te doen is.
Maar ook personen die een hond bezitten kunnen daar foto's naar sturen met een 

kleine beschrijving.
Ook gaat de website bij mensen thuis een fotoshoot of een videoclip maken bij de mensen thuis of op een locatie, dit wordt gratis gedaan.
Op de website vinden je ook tips van de dierenarts, allergie bij honden is een van de voorbeelden daarvan, ook hoe je uw hond kunt wassen staan er tips bij.
Er komen interviews op te staan van dierenartsen, hondenclub's, en verder ook nog alles wat er te doen is het in Tongeren in verband met honden.
Als er een hondenclub in Tongeren is die iets organiseert kan dit laten weten, en zullen we er uiteraard voor zorgen dat de info gedeeld wordt.
Als er personen zijn die zich geroepen voelen om mee te werken aan deze website horen we dat graag.
De website wordt volledig gefinancierd door Francois Nico, zonder enig sponsorgeld.
En toch zal de website blijven bestaan aldus Francois Nico

Is opgericht met de bedoeling, om zoveel mogelijk informatie, over honden mee te delen. Zoals informatie over hondenclubs, wat er zich afspeelt in de hondenclub, en wat er te doen zal zijn. Dit geldt natuurlijk voor iedere hondenclub.Ook zullen wij video's maken en interviews  doen met verschillende hondenclubs.

Zo kan iedere hondenclub uitleggen wat ze doen,  met welke honden en natuurlijk ook wat hun specialiteit is, zoals gehoorzaamheid, pakwerk en zo verder.

Als er wedstrijden op een hondenclub plaatsvinden zullen we daar een klein verslag over schrijven, de eventuele uitslag, de foto's en video's plaatsen ook op deze website.

Ook dierenartsen gaan aan deze website meehelpen, ook die teksten zullen we plaatsen. De interviews die we afnemen met de dierenartsen, deze video's zullen ook geplaatst worden. De knop tips van de dierenarts.

Op de knop tips verzorging van je hond zullen we video's plaatsen en tips geven hoe je uw hond het beste kunt verzorgen, dat zal wel verschillend zijn afhankelijk van het ras, ook hier gebruiken we informatie van dierenartsen.

Op de knop beschrijving van honden,  zullen  wij zoveel mogelijk honden beschrijven. Daar zullen er iedere week meer bijkomen, eenmaal als je op deze link bent kun je naar hondenbeschrijvingen alfabetisch gaan.

En de andere knoppen spreken voor zich, daar kun je zelf al een kijkje gaan nemen en ontdekken, welk thema we daar zullen beschrijven.

Ook zullen we met privé mensen contact opnemen of deze kunnen dat met ons doen, dan plaatsen wij enkele foto's of een video en daar kunnen deze mensen, een kleine uitleg geven over hun hond, zoals de leeftijd , welk ras en zo verder. Uiteraard zijn er ook honden die afkomstig zijn van een kruising zoals in de volksmond wel gezegd wordt straathonden.Deze  zijn zeker ook welkom op deze website, de ervaring leert dat sommige honden die afkomstig zijn van een kruising zeer slim kunnen zijn als ook heel mooi.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.