De Sint komt met de postauto aan bij Campus Sint-Jan.

Ook de leerlingen van Campus Sint-Jan Tongeren kregen maandag 6 december  hoog bezoek. Vol spanning stonden ze te wachten op de komst van Sinterklaas. Maar of de pakjes er ook bij gingen zijn, was nog maar de vraag… Gelukkig stond alles klaar op het postkantoor en kon de Sint dankzij de hulp van B-post al onze leerlingen een cadeautje geven.

Vorige week kregen de kinderen nog een brief van de heilige man waarin hij vertelde dat Piet de pakjes online besteld had en ze nog niet geleverd waren. Sint was dan ook blij dat B-post een handje toestak. De Sint had de kinderen ook gevraagd om meer te gaan lezen of voorlezen. Er werd in de voorleesweek door de juffen, ouders en kinderen op allerlei manieren en plaatsen gelezen. Dit paste ook in het jaarthema van de school ‘We lezen nog lang en gelukkig’.

De kinderen voerden voor de verjaardag van Sinterklaas een dansje, liedje of versje op en werden beloond met snoep en voor elk kind een leesboek. Sint en zijn pieten zagen alleen maar blije gezichtjes en komen volgend jaar zeker terug!