Fifty-one amAtae Tongeren schenkt 5.000 euro aan de Tongerse jeugdbewegingen.

Aan de start van de 100ste statutaire vergadering in de feestzaal van de Infirmerie, deelden de leden van Fifty-one amAtae Tongeren 10 cheques uit.

Voorzitter Francine Simons: “We weten met z’n allen dat het leven duurder wordt en ook zwaar doorweegt op de werking van de jeugdbewegingen. Wij waarderen hun inzet enorm: met kinderen en jongeren een dynamische werking opzetten en hen kansen geven om zich -door sport en spel- te ontplooien. Wij vinden dit knap. Fifty-One amAtae Tongeren waardeert deze belangeloze inzet enorm en wil hen daarom ook ondersteunen. Wij zijn blij dat wij hen, aan het begin van onze feestvergadering, allemaal een cheque mogen overhandige”.

Het aanbod van KSA, VKSJ, Chiro en KLJ stimuleert hun leden om zich in een aangename, veilige  en vriendschappelijke omgeving te ontwikkelen. De vriendschappen die hier onderling ontstaan zijn vaak voor het leven.

Na de cheque-overhandiging vergaderden de dames van amAtae in een feestelijke sfeer voor de 100ste keer. Caroline Rigo, de winnares van de Livia Award 2022, was gastspreker. Het was een gezellige en heel geslaagde avond.