Cure4Kids deelt cheques uit aan goede doelen

Op dinsdag 16 januari overhandigde Cure4Kids twee cheques voor een bedrag van ieder 814 euro aan Koala en de Nieuwe Volksbond Tongeren.

In december organiseerde Cure4Kids in Henis een kerstmarkt waarvan de opbrengst van dit jaarlijkse evenement wordt geschonken aan plaatselijke goede doelen, bij deze editie werd er gekozen voor Koala, de Nieuwe volksbond en de Warmste week.

“Wij zijn zeer dankbaar met deze gift, er is een huiswerkklas in de Nieuwe Volksbond en zij gaan bowlen met de kinderen en we gaan vele vrijetijdsactiviteiten organiseren samen met het Huis van het kind, de Schakelaar en de Jeugddienst” aldus het bestuur.

“Bij Koala zal het ook goed besteed worden, voor de gezinnen die we bereiken gaan we activiteiten organiseren zoals een uitstap of voorstelling samen met het hele gezin, dat de gezinnen anders niet kunnen doen”, aldus het bestuur van Koala.

“Wij hopen dat het geld goed besteedt wordt voor kinderen en dit jaar organiseren we opnieuw een kerstmarkt voor goede doelen, die later bekend worden gemaakt”, besluit het team van Cure4Kids.