Ridders van Heco houden groot feestweekend

Het weekend van 9 en 10 maart was er weer feest in de feesttempel, zaal volksontwikkeling in Tongeren. De Ridders van Heco hielden voor de 41ste keer hun prinsenaanstelling.

In de namiddag werd het feest ingezet met een zeer mooi eerste kinderbal en een geweldig optreden van Party Plan met de crazy disco show.

Om 20:11 werd dan gestart met hun 41ste aanstelling van de hoogheden. Dit jaar was het een verrassing met Opperridder Christophe I en zijn Jeugdprinsessen Hayley I en Emma I. Het feest werd verder gezet met optredens van Theo Claessens en Chris van lin en accordeonist Gino Loix. Dj Peter zorgde voor geweldige muziek.

Na de late uurtjes werd er toch in Tongeren nog gedacht aan de senioren, dat feest werd zondag voor de elfde keer in gericht door de Ridders van Heco met optreden van accordeonist, Gino en Tina Rosita .

“Als voorzitter mag ik weer terug blikken op een geweldig weekend, samen met mijn raad en leden en zeker niet vergeten onze jeugdraad. Langs deze weg een ook een grote dank  aan allen die ons kwamen steunen .Op naar volgend jaar!”, aldus voorzitter Jean Smullenberghs.