Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op

Home » Theaterwandeling ‘De Vos in het Bos

Theaterwandeling ‘De Vos in het Bos

De Krokusvakantie staat voor de deur. Trek je wandelschoenen aan en neem met je gezinsbubbel deel aan de theaterwandeling ‘De vos … in het bos’ in natuurgebied De Kevie in Tongeren. Deelnemen aan deze super toffe wandeling kan vanaf zaterdag 13 februari.

Burgemeester Patrick Dewael:

“Theater in de schouwburg van ons cultureel centrum kan nog niet. Maar onze bibliotheek en het cultureel centrum De VELINX zorgen voor een tof alternatief. Trek met je eigen familiebubbel de mooie Tongerse natuur in en beleef tegelijkertijd een stukje theater.”

 “Door het volgen van de wegwijzers en het scannen van de QR-codes langs de route, ontdek je het verhaal in 6 korte filmpjes. Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf,” besluit schepen van cultuur, An Christiaens.

Deze wandeling is een herwerking van het theaterstuk ‘Voilà! zei de vos’ van het theatergezelschap Anna’s steen. De Vos… in het Bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels. 

Praktisch

Start: Ingang Kevie (Oude Blaarstraat 7, 3700 Tongeren)

Voor wie: gezin, bubbel of klas (4+)

Duur: +/- 1,5 uur of 5 km

Benodigdheden: smartphone met QR-lezer app

Wanneer: 13 februari tot 31 maart 2021