Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op

Home » Inbraak in Hondenkapsalon Jocelyne in Tongeren

Inbraak in Hondenkapsalon Jocelyne in Tongeren

Donderdagnacht 26 Maart is er ingebroken bij Hondenkapsalon Jocelyne In Tongeren Sint Maternusplein, aan de kerk op Paspoel.

De dieven hebben het klapraam naast het kozijn van de voordeur ingebeukt, waardoor het ijzerwerk geplooid werd en de venster naar binnen is opengevallen.

Ondanks 2 sensorlampen/verklikkers, heeft het hen niet afgeschrikt. Ze hebben de ganse kassakoffer meegenomen, het potje met kleingeld en een ring die tentoongesteld was op de toonbank.

Een klant van de krantenwinkel Atlantis zag het raam open staan en vond het bizar, samen met de uitbaatster constateerden ze dat er was ingebroken. De bovenbuurman heeft Rond 24u een slag gehoord, heeft veder niks gezien.

“ Vrijdagmorgen tegen 6:15 uur ben k uit mijn bed gebeld. De politie was al ter plaatse en Woonzo zorgde ervoor dat de sloten op een veiligere manier gerepareerd konden worden. Ik ben er toch wel van aangedaan, heb men zaak hier al 3 jaar en er zijn nooit incidenten geweest kan u verzekeren dat dit  toch wel indruk op me gemaakt heeft, aldus Jocelyne Waleffe.