Koop op de markt en win!

Wie op de donderdagmarkt in Tongeren koopt maakt elke week in de maand mei kans op het winnen van 25 euro aan marktbonnen.

Patrick Dewael, burgemeester:

“Het zijn moeilijke tijden, ook voor de marktkramers. Als stadsbestuur willen we hen steunen hierin. De spaaractie voor de takeaway in Tongeren was een groot succes! Naar analogie hiervan hebben we een formule uitgewerkt voor onze donderdagmarkt. We doen dit om onze marktkramers een hart onder de riem te steken en om klanten aan te moedigen hun inkopen te doen op de wekelijkse markt.”

“Bij een aankoop op de markt ontvang je van de marktkramers een spaarkaart waarop je vijf zegels moet sparen om een volle kaart te hebben. Je deponeert je volle kaart in de urne voor het Praetorium in de Maastrichterstraat. Elke week trekken we hieruit 20 winnaars die elk 25 euro aan marktbonnen winnen. Deze bonnen zijn te besteden op de donderdagmarkt,” aldus Marc Hoogmartens, schepen van economie.

De actie loopt tot en met 27 mei 2021. De spaarkaart krijg je bij de marktkramers op de donderdagmarkt. Wekelijks worden er 20 winnaars uitgeloot. In totaal wordt er voor 2.000 euro aan marktbonnen uitgedeeld.