Voor VC Jekervallei Sluizen & Partners is het EK 2021 geschenkentijd!

Gepubliceerd op 26 juni 2021 om 18:39

Voor de 4de wedstrijd op rij van België, is het op de facebookpagina van VC Jekervallei Sluizen geschenkentijd !
Voor iedere wedstrijd wordt er op hun pagina een pronostiek gemaakt voor de wedstrijden van België, telkens met 3 winnaars van waardevolle prijzen. Iedereen kan deelnemen door de uitslag en de minuut van het eerste doelpunt te voorspellen.
Voor de belangrijke wedstrijd tegen Portugal zijn er speciale prijzen. Zo schenkt hun partner van het 1ste uur Opel Garage Boden Tongeren - Hasselt een Opel Mokka-E voor een weekend om eens volledig elektrisch door het mooie Tongeren te cruisen.
Ook is er een rit te winnen met een Vespa geschonken door Vespatoerist en een portie mosselen van bij Restaurant Stas Dejong op de Grote Markt.

Café Op 't Hoekske, Café Au Phare, Martin's Ambiance Café, Elektro Brugmans, Brouwerij Bremans en Brasserie Lido hebben de vorige wedstrijden al cadeautjes geschonken.

Volgens Voorzitter Peter Nelissen is dit een prachtig gebaar van zijn partners. We hebben allen door Covid-19 het laatste jaar geen al te beste tijd gekend. Als we dus samen met onze partners een klein beetje plezier kunnen brengen in de maatschappij door een leuke Red Devils pronostiek, graag! En nu op met ons landje naar de Europese titel