'Jong in Tongeren' in kaart gebracht

In april bracht de stad Tongeren alle speelpleinpleinen op haar grondgebied digitaal in kaart. Nu worden deze kaarten ook gedrukt voor al wie liever een papieren versie op zak heeft of voor wie digitaal niet zo handig is.

Patrick Dewael, burgemeester:

"In Tongeren en omstreken is het fijn vertoeven en zeker nu het toerisme weer volop toeneemt. Naast het bezichtigen van de talrijke bezienswaardigheden die onze stad te bieden heeft, nemen de bezoekers ook tijd om te rusten. En op welke manier kan dit voor de kinderen beter dan te vertoeven in één van de lokale speelpleintjes.  "

An Christiaens, schepen van jeugd:

"Nu de zomervakantie voor de deur staat en er steeds meer versoepelingen zijn is dit het uitgelezen moment voor een volgende stap in de bekendmaking van onze speelpleinen! Digitalisering is nog niet voor iedereen weggelegd. Vandaar dat we de kaart met speelpleinen nu ook in een beperkte oplage laten drukken."

Onder de titel 'Jong in Tongeren in kaart gebracht' kun je op de kaart ook alle jeugdverenigingen terugvinden. Wie zich met de fiets via een fietsroute wil verplaatsen naar een volgend speelplein maakt makkelijk gebruik van de Qr-code of GIS-coördinaten.

Praktische info:

Gedrukte kaart: Jong in Tongeren in kaart gebracht.

Meer info: Jeugddienst Tongeren 012 80 00 81


Beperkte oplage en verkrijgbaar bij de jeugddienst, dienst Toerisme, de bibliotheek en het Praetorium. QR-code en Gis coördinaten