Diner op de middenstip part 2 VCJ Heur - Sluizen

Voor het 2de jaar op rij is de opening van het nieuwe seizoen begonnen met een gratis diner op de middenstip voor alle partners van de club. Voor deze editie had hoofdsponsor Yves Maes van Maes Containers een verrassing in petto, 20 gelukkigen mochten voorafgaand aan het diner genieten van een ballonvaart met de Maes luchtballon. Er vielen ook heel wat nieuwtjes te rapen. Door het enorme succes van het gratis jeugdvoetbal zal er opnieuw uitgebreid worden met een U9 ploeg. Ook werd bekend gemaakt dat Maes Containers, Corpellets en Winters containerhandel hun Partnership verlengen . Het was eveneens de start van de nieuwe naam voor het komend seizoen VCJ Heur - Sluizen als voorloper van Único Tongeren.

Volgens Voorzitter Peter Nelissen horen al onze partners op deze dag in het middelpunt van de belangstelling te staan vandaar de naam diner op de MIDDENstip.

Want zonder onze partners hadden wij dit project nooit kunnen realiseren, zij zijn de motor van onze club. Waarvoor grote dank aan hun allen !

Foto's Lisette Lenaers

Klik op de foto's om ze te vergroten