Fifty One Haspengouw schenkt 3 checques aan goede doelen.

In het kantoor van Lijnrecht in Tongeren werden 3 cheques van elk 1.250 euro uitgedeeld. Het is de opbrengst van 'Mixing the stars at home'.

Mixing the stars was een eerste uitvoering, op initiatief van Fifty One Haspengouw, van de drie Michelin sterrenchefs uit Tongeren namelijk, Chef Grootaerts Jo (Altermezo), Chef Lysens Dimitri (Magis) en Chef Menten Jan (Mijlpaal). waarin, in coronatijden een drie sterrenmenu samengesteld door de drie chefs, aangeboden werd ten voordele van de goede doelen, namelijk Klavertje Drie in Bilzen en de jeugdbewegingen KSA Erewacht en VKSJ Basiliek uit Tongeren.

De goede doelen hebben de dag zelf meegeholpen om, tezamen met Fifty One Haspengouw, één en ander logistiek te bewerkstelligen. De 500 menu's waren in 2 weken uitverkocht en leverden 4.000 euro op.

"In coronatijden creatief, coronaproof en rendabel een activiteit organiseren als serviceclub is niet evident. Niettemin denk ik dat we hier succesvol in geslaagd zijn", voorzitter Fifty One Haspengouw Bart Vanelderen.

Organisator Mixing the stars Guy Schiepers: "Mixing the stars was inderdaad de eerste, maar wat ons betreft, zeker niet de laatste editie van zijn soort. Een uitverkoop van de 500 aangeboden menu's in nauwelijks twee weken maakte van het event een denderend succes!"

De jeugdbewegingen, KSA  Erewacht en VKSJ Basiliek gaan het geld besteden aan kamp- en spelmateriaal. Klavertje Drie uit Bilzen gebruikt het voor een nieuwe speelplaats.

Naar de toekomst toe plant Fifty one Haspengouw in samenspraak met de chefs zeker nieuwe initiatieven.