Vooruit Tongeren klinkt op een veilige manier op 2022

Vooruit Tongeren klinkt op het nieuwe jaar. Bestuursleden en mandatarissen van de lokale afdeling hebben hun leden een bezoekje gebracht. Normaal organiseren we in januari steeds een heuse nieuwjaarsreceptie, deze is door de gekende redenen voor het tweede jaar op rij niet kunnen doorgaan. Toch wouden we onze dankbaarheid aan onze leden laten zien; daarmee dit klein geschenkje, vertelde Indra Servaes, coördinator werkgroep evenementen.

Joachim Peeters, voorzitter Vooruit Tongeren, is zeer blij met deze organisatie. Door dit coronaproof te kunnen organiseren hebben we als team de kans gekregen een babbeltje met onze leden te slaan. Dit voelde niet enkel voor ons goed, maar gaf ook onze leden, zichtbaar, een goed gevoel.

Jozefien Ernots, secretaris Vooruit Tongeren, wist ons nog te vertellen dat de leden die niet thuis waren een briefje in de brievenbus kunnen vinden. Zijn kunnen met haar contact opnemen om toch nog hun geschenk in ontvangst te nemen.

Vooruit Tongeren wenst iedereen een spetterend 2022 en hoop spoedig allemaal samen, in een gezonde en veilige omstandigheid, opnieuw het glas te kunnen heffen.