Winnaars van wedstrijd #Foodies Tongeren mogen aan tafel schuiven bij Tongerse sterrenrestaurants

Gepubliceerd op 30 april 2022 om 15:49

Om de vernieuwde culinaire gids van de Stad Tongeren ‘Foodies Tongeren’ in de kijker te zetten, lanceerde Toerisme Tongeren een online giveaway-actie .

Deelnemers die de culinaire gids #Foodies Tongeren via de online advertentie downloadden, maakten kans op een sterrendiner voor 2 personen bij één van de drie Tongerse sterrenrestaurants Magis, De Mijlpaal of Altermezzo. De actie liep van 14 maart tot 14 april 2022 en was vooral gericht op de regio Limburg. Maar liefst 590 surfers namen deel en konden de vernieuwde culinaire gids als eerste inkijken. Van deze 590 deelnemers, mogen drie winnaars en hun metgezel  binnenkort aan tafel schuiven bij een Tongers sterrenrestaurant.

Schepen van Toerisme, An Christiaens: “ Deze online wedstrijd is een creatieve actie in lijn met de actie die we eerder dit jaar organiseerden voor de nieuwe stadsgids. De leadadvertentie die via onze social mediakanalen werd aangekondigd, kadert in een nieuwe communicatiestrategie om culinair Tongeren nog beter te promoten bij foodies.

Burgemeester Patrick Dewael: “ Sociale media zullen in de toekomst  meer dan ooit  onderdeel uitmaken van onze communicatiemix en werken perfect complementair ten opzichte van onze bestaande, traditionele communicatiekanalen. We zetten de komende tijd verschillende campagnes via tal van kanalen op. Het doel van deze giveaway-actie is om op een laagdrempelige manier het culinair aanbod van onze stad bij foodies onder de aandacht te brengen en hen ervan te overtuigen dat Tongeren weliswaar een echte culinaire hotspot is. De winnaars kunnen dat weldra dankzij hun smakelijke prijs zelf beleven.