Feestelijke onthulling nieuw logo basisschool De Boomhut

Zaterdag 14 mei hield BS De boomhut in Mal hun schoolfeest met als hoogtepunt, de onthulling van hun nieuwe logo.  Na een zware Coronaperiode, staat dit nieuwe logo symbool voor het heropbloeien van De Boomhut. De hele visie zit verwerkt in het speelse, maar toch gelaagde ontwerp. Van zaaien tot bloeien nemen ze de leerlingen mee in hun ontwikkelingsproces. Hun motto "Samen groeien, samen bloeien" staat centraal om de leerlingen in hun traject te begeleiden.

"We zijn zo trots dat de mensen na 2 jaar massaal wilden samenkomen voor ons schoolfeest. Het was een gok, het was geen traditioneel schoolfeest, omdat we nog geen te grote risico's durfden nemen na zo'n zware crisisperiode. We kozen voor een alternatief en veilig concept, dat de mensen opnieuw kon samenbrengen. We hebben heel bewust gekozen voor onze eigen school als locatie. Dit is de basis(school) van onze kinderen, onze thuishaven, dus we wilden de dorpssfeer opnieuw onder de mensen en in onze school brengen. Het onthullingsmoment met onze Schepen van Onderwijs, die dit ontwerp en de ontwikkeling van onze visie volledig ondersteund heeft, was de kers op de taart", aldus directeur Laurence Stas.

Het was een prachtige succesvolle namiddag, de kinderen konden zich uitleven op de springkastelen en genoten met de ouders van heerlijke drankjes.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.