KSA Sint-Jan viert haar 60ste verjaardag

Zaterdag 14 mei was het driedubbel feest bij KSA Sint-Jan. De jeugdbeweging van St.-Jan viert haar 60ste verjaardag (diamant). Tegelijkertijd bestaat het parochiecentrum van Sint-Jan 40 jaar en 30 jaar werking van de oudleiding.

Om dit te vieren stond er een groot stadsspel op het programma waaraan zowel leden, ouders, leiding alsook oudleiding meededen.  Op diverse plaatsen in de stad tussen de Grote markt en het Stadspark de Motten stonden er posten opgesteld en konden de verschillende ploegen proberen het beste resultaat neer te zetten, door op zoek te gaan naar allerlei schatten, enz…. Op de Grote Markt zelf werd er gesjord door de leiding en was er ook een springkasteel aanwezig.

Omstreeks 17u volgde een dankviering in de kerk van Sint-Jan, een bezinningsmoment met muziek en liedjes van de jeugdbeweging. Na de misviering volgde er voor de leiding, oud-leiding en hun partners een receptie met aansluitend voor meer dan 120 personen een BBQ in het parochiecentrum met als afsluiter een spetterend avondfeest met dj’s en optreden van de meidengroep “Doemp”.

Voor iedereen was er een aandenken, een Saint- Jeanke, hun eigen bier speciaal ontwerpen voor hun 60 jarig bestaan. Het Saint-Jeanke zal achteraf ook verkocht worden in het parochiecentrum en geschonken worden tijdens hun activiteiten.

Met dank aan lene lenaers voor de © foto's


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.