Unico Tongeren gaat officieel van start

Zondag 17/7 is het eindelijk zover, de grote Tongerse fusieclub Ùnico Tongeren ( Sluizen, Heur, Piringen, Rutten) gaat van start in stijl. In een volledig gerenoveerd en onherkenbaar Rutten.

Om 14u speelt Ùnico Tongeren B tegen Rivo Riemst en om 17u is de hoofd wedstrijd Ùnico Tongeren - ’S Herenelderen. De wedstrijd van 100 en 1 jaar word opgefleurd door Romeinen en Oude Belgen die de aftrap komen geven. Bij een Tongerse strijd horen deze mythische figuren volgens Voorzitter Peter Nelissen.

fan2be schenkt iedere bezoeker een gratis consumptie, DJ Pieter en de Tongerse zanger Bjorn C zorgen voor de nodige sfeer in een prachtige gerenoveerde kantine. De volledige renovatie duurde 6 weken en het zal tot de laatste dag hard werken zijn om alles tijdig klaar te krijgen.

In de schaduw van de prachtige Evermaruskapel ligt nu een prachtige accommodatie van Unico Tongeren. We hopen dat de inwoners van Rutten trots zijn en zich terug thuis kunnen voelen, we hopen hun net zoals al onze schitterende supporters zondag te mogen ontvangen.