Winnaar ‘autospeurtocht Hartelijk Haspengouw’

De autospeurtocht Hartelijk Haspengouw is sedert vorig jaar een gevestigde waarde in het aanbod van Toerisme Tongeren. Vandaag zetten we de winnaar van de maand juni graag in de bloemetjes.

Schepen van Toerisme, An Christiaens, overhandigt met veel plezier een goedgevulde streekproductenmand met lekkernijen uit Haspengouw aan Nico en Isabel van Geert - Coppieters. Zij namen deel aan de autospeurtocht ‘Hartelijk Haspengouw’ tijdens hun vakantie in onze streek in juni.

Burgemeester, Patrick Dewael:  “Haspengouw inspireert. Zowel voor jong als oud. Je vindt er de ideale mix tussen landschap, erfgoed en cultuur. De autospeurtocht ‘Hartelijk Haspengouw’ loodst je voorbij de best bewaarde geheimen en verborgen plekjes van de Haspengouwse fruitstreek.”

Schepen van Toerisme, An Christiaens: “De autospeurtocht blijft een toffe manier om de streek te leren kennen. Dankzij deze tocht kunnen toeristen kennismaken met alles wat Haspengouw te bieden heeft. Het is dan ook dé perfecte activiteit om te doen.”

Deelnemen aan de autospeurtocht kan nog tot 31 oktober 2022. Je kan kiezen uit twee verschillende afstanden (50 km en 80 km) en vier verschillende vertrekpunten. Los de vragen van de speurtocht op en maak kans op een mand met lekkernijen uit de streek. Elke maand kiezen we een nieuwe winnaar.

De speurtocht werd ontwikkeld door Visit Haspengouw en is een samenwerking tussen de toeristische diensten van de steden Bilzen, Borgloon, Sint-Truiden en Tongeren.

 

Ook interesse om Haspengouw op een boeiende en leuke manier te ontdekken? De speurtocht is te verkrijgen aan 3 euro bij de toeristische diensten van de deelnemende gemeenten.