Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

RobbesDoezeBand  was zaterdag 14 september een schot in de roos op het Schots weekend in Alden Biesen. Een zonovergoten dag zorgde voor een grote opkomst voor deze in première gaande Schotse themashow voor alle kinderen en ouders. Ze Genoten van de eerste tot de laatste noot, van het enthousiasme in dans, entertainment, zang en muzikaal samenspel met hun publiek. Alles werd live gespeeld op verschillende settings van instrumenten. Van volksdans tot blaasmuziek in de vorm van een trekkende fanfare, van relaxatiesfeer naar luidkeels klinkende matrozensongs.

De kinderen werden uitgenodigd om mee te trekken aan de zeemanstouwen, te trommelen in de fanfare en ook bij de volksdans wisten ze de juiste pasjes te zetten samen met Lognessje.

Er kwam een kwallenbal tot stand, alle kinderen bewegend met hun kwallenlinten in één mooi unisoon geheel.

De 6-koppige band is samengesteld uit jong en oud, van 30 tot 60- plussers. Zij repeteren in Spouwen en zijn afkomstig vanuit alle windstreken van Limburg. De basis van deze band ligt bij leerkrachten docent muziek. Zij zijn een educatieve en interactieve muziekband met de nadruk om samen met het publiek een mooie show neer te zetten.

Klik op de foto's om ze te vergroten