Heb jij of uw vereniging iets te melden, of u heb iets gezien neem dan snel contact met ons op GSM nr 0473285643

Zondag 18 augustus is het nieuwe seizoen van KFC Heur-Tongeren van start gegaan bij Sportoase in Mal. Dat gebeurde met de oefenmatch tegen FC Alken. Voorafgaand was er een event met een receptie.

Voorzitter Steven Van Geeteruyen zorgde voor de verwelkoming. Hij stelde ook de nieuwe hoofdsponsor voor :  Soprema, bekend voor de productie van waterdichtings- en isolatiesystemen en komt zich vestigen op Tongeren-Oost.

Het logo prijkt vooraan op de nieuwe truitjes van de ploeg die gepresenteerd werden door 2 spelers.

Supporters en spelers van KFC Heur-Tongeren hebben er een nieuwe ambiance-maker bij, de nieuwe mascotte, 'Charly de mammoet’, hij wordt het nieuwe gezicht van de club.

An Christiaens wnd burgemeester kwam KFC Heur-Tongeren ook een hart onder de riem steken en wenste hen veel succes voor het komende voetbalseizoen.

Sportschepen Patrick Jans: "Ik heb ervaren dat er enorm veel begeestering heerst in de Tongerse sportclubs. Mede dankzij de inspanning van de vele vrijwilligers. Mits goed gestructureerd is dit de belangrijkste pijler voor ons. Het gaat erom jong talent te begeleiden op een zo goed mogelijke manier in een piramidale structuur. Maar ook een samenwerking tussen verschillende clubs is essentieel i.p.v. de middelen te versnipperen". De schepen was ook vol lof over Soprema: "Een bedrijf in volle opbouw dat zich integreert in de samenleving, is uniek".

De hapjes tijdens de receptie werden geschonken door slagerij Fidlers