Ook voetbalclub Jekervallei Sluizen steunt Cloë Hauben uit Rijkhoven, het 10-jarige meisje wordt geconfronteerd met een agressieve hersentumor. Morgen trekt ze naar Zürich en daarna naar Amerika voor een experimentele behandeling die 100.000 euro kost.

Clubvoorzitter Peter Nelissen kende Cloë niet, maar hij contacteerde haar papa nadat hij het verhaal in de krant had gelezen: "Als gewone stervelingen kunnen wij hier zelf  ons steentje bijdragen voor Cloë. dat proberen wij dan ook te doen", vindt Peter.
Op 5 januari wordt de eerste thuiswedstrijd (tegen Uikhoven) herdoopt in 'Play for Cloë'. Het inkomgeld en de opbrengst van de eetkraampjes wordt geschonken, samen met 100 euro per doelpunt. Elk lid van de voetbalclub zal zijn steentje bijdragen. Er wordt ook een ploegfoto met Cloë geveild.
"Rijkdom is meer dan veel geld bezitten; het aantal mensen die klaarstaan om je tranen af te vegen als je tegenslag hebt", weet Peter.
Vanavond is Cloë met haar papa langsgekomen tijdens de training van VC Jekervallei Sluizen bij Sportoase. Na de groepsfoto wilde Cloë van elke speler een handtekening!