Zondag 5 januari speelde VC Jekervallei Sluizen hun thuiswedstrijd tegen Uikhoven, deze wedstrijd werd herdoopt in ‘Play4Cloë’.  Alles stond deze dag in het teken van Cloë Hauben, het 10-jarige meisje uit Rijkhoven dat getroffen is door een hersentumor en momenteel in behandeling is in de Verenigde Staten.

De spelers glunderden speciaal voor deze wedstrijd in hun roze outfit.

Alle inkomsten van de inkom, frietjes, soep, tombola, 200 euro per doelpunt en 10 euro per lid van de club werd geschonken aan Cloë.

Er werd ook een grote unieke foto van de spelers met Cloë geveild. De foto werd gemaakt en geschonken door Nico Francois van Tongeren Vandaag Nieuws. Deze veiling heeft 400 € opgebracht.

Na het hevig supporteren kon het feestje losbarsten. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Dj Peter Munsters & Dj Patrick. Ook de Swing Sisters gaven een spetterend optreden.  

Electro Unico van Xavier Brugmans schonk een TV deze werd verloot na de wedstrijd. De soep werd geschonken door Bart Segers, de broodjes door 't Nerems Bekkerke en de frietjes door Jeffrey Gorissen.

 

Voorzitter Peter Nelissen, “Play For Cloë ❤ een 3600👊❤👊❤ keer merci aan iedere aanwezige supporter en een dikke Merci aan de spelers en de vrijwillige helpers, de sponsors van het eten Bart Segers, Jeffrey Gorissen & Ronny Houet, merci aan Electro Unico voor de schenking van de TV, merci aan dakwerken Franssen David en Wendy De Wit van Thes Sport voor de schenking van het doelpunten festival en uiteraard Nico Francois van www.tongerenvandaag.be voor de ondersteuning van deze dag!!

3600€ is onze bijdrage voor de genezing van onze kleine/grote HELDIN.

#Playforcloë #bigthxtoallofyou #julliezijnhelden #Thxswingsisters #thxjenjevents #allevrijwilligers❤ #vcjekervalleisluizen ❤💙⚽️ #corpellets #Maescontainers #Avance”


Enkele personen lieten een videoboodschap achter voor Cloë                                                                          The Swing Sisters brachten het  Het lievelingslied van Cloë                                                                                        

                               Klik op de foto's om ze te vergroten