Op vrijdagochtend 10 april kregen In totaal 163 personeelsleden van  WZC de Motten een mooie ruiker bloemen aan huis geleverd.

Dit was voor ieder personeelslid in het woonzorgcentrum, verpleging & verzorging, paramedische diensten (ergo en kiné), animatie, administratief en logistiek personeel, keuken- en onderhoudspersoneel.

Het stadsbestuur van Stad Tongeren zorgde voor de mooie bloemen liet wnd Burgemeester, An Christiaens weten.

“ ‘Een welgemeende dank voor je inzet’ , is toch mooi om zo je dag te beginnen en met volle moed weer te strijden tegen COVID 19”, zorgkundige Marijke.

“ Dikke merci aan de stad Tongeren. compleet verrast, maar doet deugd!”, Anita.

“ Een mooi gebaar van de Stad Tongeren en directie. We blijven ons onvoorwaardelijk inzetten voor onze bewoners!”, zorgkundige Cindy.

"Samen tegen corona we gaan ervoor voor onze lieve bejaarden dank je Stad Tongeren en directie dit is enorm gewaardeerd", Vicky. 

"Heel fijne attentie, zo kunnen we er weer tegenaan met de drukke paasdagen👍"; Karin.

“ In het WZC De Motten wordt er elke dag het onderste uit de kan gehaald om de strijd tegen het coronavirus aan te gaan. Het zijn moeilijke tijden, maar ik ben blij dat ik deze job doe. Onze bewoners zijn ons heel dankbaar dat we er dagelijks voor hun zijn. Het respect dat we krijgen doet enorm deugd en dan ‘s morgens opstaan met een boeketje bloemen aan de deur, begint de dag eens zo goed. Bij deze wil ik de directie en het bestuur enorm bedanken voor het mooie gebaar. Samen staan we sterk, tegen het virus!”, afdeling Het Veld, verpleegkundige Lydia.

"Dank u aan Stad Tongeren en bestuur en directie van WZC De Motten voor dit mooie gebaar!! 💖Dit geeft weer moed om verder te strijden!  #samensterk #samentegencorona", Ellen.

"Dank u wel aan de Stad Tongeren bestuur en directie WZC De Motten voor het mooie gebaar Samen zijn we sterk", Lisa en Ludo.

"Bedankt aan het Bestuur en de Directie voor  de mooie bloemen en  apprecatie: dat doet deugd!", Rosalyn.

"Een opkikkertje! Bedankt Wzc De Motten en Stad Tongeren! Voor de volle 100 procent blijven wij ons inzetten om onze bewoners het beste te kunnen geven en om in deze moeilijke periode een glimlach tevoorschijn te kunnen toveren. Samen vechten tegen Corona, samen sterk, top team ”Het Veld” , Anthony, zorgkundige.

"Een kleine attentie met zoveel betekenis! Dank u aan onze directie en het bestuur van Stad Tongeren. Het doet goed om te weten dat er aan ons gedacht wordt in deze moeilijke periode, deze bloemen geven me toch weer een duw in de rug.Ik denk aan al mijn collega’s, samen staan we sterk!", Rachel, afdeling Bloementuin.

Klik op de foto's omzet te vergroten