Eindelijk kunnen we aftellen 😊👍⚽️⚽️
Zaterdag 13juni om 10u30 is het zover, de allereerste training voor alle kindjes tss 3jaar en 7jaar! Zoals beloofd zal het jeugdvoetbal in VC Jekervallei Sluizen volledig GRATIS zijn, inclusief een volledig kledingpakket en zoveel meer 😊.
Voor de 1ste instaptraining voorzien we voor iedereen een trainingsshirt, drinkbus, fruit , zakje snoep en HET kinderdrankje bij uitstek KIDIBUL 🥤🍏🍎!! Dit alles krijgen ze natuurlijk ook mee naar huis 😊!
Inschrijven is niet verplicht maar om zeker te zijn dat jullie kind de juiste maat van t-shirt heeft, kunnen jullie de maat mss best even doorgeven 😊. Dit kan bij Kevin Thys, Morten Smeets, David Addis, bij mezelf, op onze pagina of via mail vcjekervalleisluizen@gmail.com.
Dit alles zal gebeuren met alle veiligheidsregels in acht genomen. Alle ouders krijgen gratis een mondmasker en er zal voor zowel kids als ouders ontsmettingsspray aanwezig zijn 😊.
Dit alles kunnen we aanbieden dankzij onze Partners met een groot hart voor kinderen 😊💙. DANK U!💙
Maes Containers - Stallaert Recycling Corpellets - Corvers Biofuel Benelux
Kidibul Centerfruit Fruit en Groenten Dewilde - Baree Raja Belgium Masita.com Containerhandel Winters BVBA Restaurant Stas-DeJong RUNE Ceracon

#omdatiederkindrechtheeftopsport #vcjekervalleisluizen #mesqueunclub💙⚽️⚽️