Door de vele giften heeft VC Jekervallei Sluizen nog heel veel snoepgoed van CV de Vereniging van Tongerse handelaars, CV de Hoarense Jeugd en Be you tiful by Marcia ter beschikking.  Via Woonzo hebben ze een lijst van 283 kinderen tot 12 jaar die ze hiermee een plezier konden doen.

Fruit&Groenten Dewilde-Barėe vond het een mooi initiatief en bood spontaan appelen aan om bij het snoepgoed te steken. Er was eveneens een mooie geste van Anouk Baldewijns, Zone Voorzitster zone 2 Ladies Circle 37, zij schonk alcoholische handgel voor de vrijwilligers.

Na een avondje doorwerken kwamen ze tot de conclusie dat ze nog 3000 zakken chips en 7000 zakjes popcorn hadden en hebben dit alles verdeeld in volgende scholen: De Klimop, De Zonnestraal, Sibbo, Sint - Lutgart en VIIO Tongeren. Voor de verdeling hiervan, hebben ze spontaan hulp gekregen van Jacqueline Barée en Anouk Baldewijns van de Ladies Circle 37 Tongeren en BP Trans voor het vervoer.

“Wij krijgen zoveel complimenten over wat we doen.... dat is mooi en lief. Maar de echte helden zijn de Tongerse handelaars en verenigingen die dit alles al weken schenken in deze barre tijden. Je kunt een idee hebben maar zonder giften kunnen we enkel lucht rondbrengen. Daarvoor een Dikke merci aan deze mensen, dit kan niet genoeg onderstreept worden”, aldus Peter Nelissen voorzitter van VC Jekervallei Sluizen.

foto's © Nico Francois

Klik op de foto's om ze te vergroten