Ook dit jaar bundelden GBS De Zevensprong en Kleuterschool De Puzzel de krachten en organiseerden een kleurrijke carnavalstoet in de straten van Piringen. De regen was begripvol en hield speciaal voor de bonte parade een kort reces.
Deze keer was er een heuse carnavalswagen voorzien, waar elke klas beurt om beurt op mocht, om te zwaaien, te dansen, en mee te zingen met de leuke liedjes die weergalmden uit de luidsprekers. Ook de ouders en grootouders stapten lustig mee.

De juffen van De Puzzel en De Zevensprong hadden er duidelijk ook zin in. 
Meester Jordy van het tweede leerjaar had een superman pak aangetrokken, maar dit bleek toch niet bestand tegen de aanval van confetti van zijn pupillen.  

Jeugdprins Wouter IV en prins Jelte I van de Ridders van de Katteköp waren ook van de partij, vergezeld door de Raad van Elf. Op het eind van de vrolijke tocht door het dorp deelden ze snoepzakjes uit aan ieder kind.

En het was nog niet gedaan, na afloop was er een stevig carnavalbal met DJ Joeri in de turnzaal van De Zevensprong. Het oudercomité had gezorgd voor chocolademelk en lekkere wafeltjes.

Bijdragen : Werner Jansen 

Klik op de foto's om ze te vergroten