Meer info kunt u hier downloaden.

Tijdreizen Weer Mogelijk In Het Gallo Romeins Museum
Word – 312,9 KB 694 downloads

Vrijdag 29 mei verwelkomde het Gallo-Romeins Museum opnieuw bezoekers.  

De bezoekers kunnen er comfortabel en veilig genieten van zowel de permanente expositie ‘Van neanderthaler tot Gallo-Romein’ als de tijdelijke tentoonstelling ‘Dacia Felix’.

De tentoonstelling Dacia Felix over het roemrijke verleden van Roemenië is door de lange sluiting verlengd tot begin augustus.

 Het parcours is rechtlijnig, er is veel ruimte. Bovendien worden bezoekers slechts druppelsgewijs toegelaten, maximum 15 bezoekers tegelijk binnen voor de permanente expo en 10 voor ‘Dacia Felix’ per kwartier. De mensen moeten vooraf een tijdslot reserveren.  

Alle apparaten worden na gebruik ontsmet. In het hele museum staan desinfecterende handgels. Het personeel achter de balie zijn beschermd achter plexiglas.

Het museum zet bovendien extra personeel in om te attenderen op het respecteren van de anderhalve meter afstand, mocht dat nodig zijn.

"Ons GalloRomeins Museum is helemaal klaar om op een veilige manier bezoekers te ontvangen en een kwaliteitsvolle beleving aan te bieden. Naast de permanente tentoonstelling kan er ook steeds - en dit tot 2 augustus- Dacia Felix bezocht worden", laat Burgemeester wnd An Christiaens weten.