In de nasleep van de Corona crisis vond  voetbalclub KVVV ‘s Herenelderen  het belangrijk om de kinderen terug wat te laten bewegen en hun de mogelijkheid bieden om bezig te zijn met hun favoriete hobby. Er was weinig bekend over eventuele voetbalkampen en daarom hebben ze in mei beslist om het eerste voetbalkamp te organiseren, dat plaatsvond van 6 juli tot vrijdag 10 juli .

Hun gediplomeerde trainers Danny Jans, Hendrik Jans, Wesley Warnots en Steve Stas hebben  de hele week de  kinderen leerrijke maar vooral leuke trainingen aangeboden. Ook de  keeperstrainer Maarten Corstjens heeft zich vrijgemaakt om 3 namiddagen de ingeschreven keepers te trainen. Er hadden zich ook 3 jeugdtrainers gemeld om bij te springen waar nodig (Werner Ciesielski, Jo Skibowski en Jimmy Skibowski). Bij het minder goede weer werden er binnen activiteiten gedaan.

Voor en na het voetbalkamp was er ook opvang voorzien zodat het geen rush werd voor de ouders en grootouders. Tijdens de pauzes was er voor iedereen vers fruit en elke middag een warme maaltijd en soep, bereid door kookgrootouders die elke dag met verse producten werkten.

De jeugdcoördinator, Bart Roosen en de voorzitter Steve Stas zorgden voor een perfecte organisatie. Elk kind dat aankwam moest de handen en hun eigen trainingsbal ontsmetten, dit ook voor en na elke pauze.

Iedereen was het erover eens dat het een topkamp was, mede dankzij alle trainers en vrijwilligers.

Vanaf dit seizoen biedt de club ook gratis voetbal aan voor kinderen geboren tussen 2014 en 2017 zodat elk kind de kans krijgt om zijn favoriete hobby te mogen uitoefenen zonder er honderden euro's voor te moeten betalen.

Kinderen die deze toffe club willen ontdekken zijn  elke woensdag en vrijdag welkom vanaf 18:00 om eens te komen proberen, tot eind augustus, zonder kosten.

met dank aan KVVV ’s Herenelderen voor de foto's.

Klik op de foto's om ze te vergroten