Op dinsdag 10 november deelde ladies circle 37 Tongeren speelgoed en kleding uit in het Sint-Gilliskelderke.

Met een simpele oproep via FB hebben ze massaal reacties gekregen. Velen hebben hun warm hart laten spreken en hebben speelgoed, kleding en vele andere spulletjes voor kinderen en volwassenen gebracht. Vooral nu kunnen kansarmen extra steun gebruiken, door Corona zitten kinderen langer thuis en het wordt kouder dus reden genoeg om hen nu te steunen. Elk kind heeft recht op een jeugd zonder zorgen.

“Er zijn zoveel manieren om voor iemand een verschil te maken . Ladies Circle Tongeren LC37 wil haar steentje bijdragen door inzameling & verdeling van speelgoed en kleding voor kansarmen in Tongeren”, aldus voorzitter Inge Plugers.

De dames van Ladies Circle waren vandaag wel beperkt aanwezig en volgden de veiligheidsmaatregelen nauwgezet op, maar deze mensen mogen gewoon niet vergeten worden.

Ze bedanken iedereen die speelgoed en kleding heeft gedoneerd en natuurlijk  ook de vele vrijwilligers van het Sint-Gilliskeldertje voor de fantastische samenwerking. Een hart voor de kansarmen in Tongeren.