De proclamatie van de oudste kleuters van Campus Sint-Jan Tongeren is op woensdag 24 juni 2020 jammer genoeg niet kunnen doorgaan voor de ouders. Om ervoor te zorgen dat ze er toch een beetje bij konden zijn, hebben we het volledige afzwaaifeest op beeld met de ouders kunnen delen. 

Ondanks de coronamaatregels liet het zesde leerjaar van Campus Sint-Jan zich niet tegenhouden om hun afzwaai te vieren! Donderdag 25 juni 2020 werd een speciale dag in het teken van de leerlingen. Er werd gelachen met oude foto's over hun hele schoolloopbaan, een compilatiefilmpje van het zesde leerjaar bekeken en de getuigschriften werden officieel overhandigd door de leerkrachten. Met een receptie voor de leerlingen en een speciale erehaag van leerkrachten werd hun dag afgesloten toen ze de school verlieten.

Aangezien de kleuters van de Papschool, maar ook van andere scholen, niet op bezoek zijn kunnen komen in het eerste leerjaar zoals dat de voorbije jaren gebeurde en de ouders niet naar de infoavond zijn kunnen komen, hebben we voor een alternatief gezorgd. De juffen van het eerste leerjaar geven wat uitleg in een filmpje ‘Welkom in het eerste leerjaar’ over wat de kinderen te wachten staat en wat ze allemaal nodig zullen hebben. Ook onthullen ze op een toffe manier bij welke juf de kleutertjes van de Papschool zullen zitten.

Klik op de foto's om ze te vergroten