Op zondag 19 april heeft VC Jekervallei Sluizen voor de 6 keer op rij een gratis pakket met levensmiddelen naar zieken, ouderen en minderbedeelden gebracht. Wat begon met 17 gratis soepbedelingen mochten ze vandaag 410 mensen een hart onder de riem steken en dit alles door de vrijgevigheid van de Tongerse handelaren en verenigingen.

“Het is ondertussen een hele organisatie geworden om alles gebolwerkt te krijgen! Maar we blijven dit met veel liefde doen zo lang als nodig is en de giften blijven komen. We krijgen zoveel hartverwarmende blikken, tranen van geluk, glimlachen en hartverwarmende berichten terug van deze mensen, daar blijf je het uiteraard voor doen om SAMEN mensen in nood te helpen! Iedereen lijd op dit moment verliezen maar als we samen blijven werken kunnen we het voor de zwaarst getroffenen ook een beetje draaglijker maken”, aldus voorzitter Peter Nelissen van VC Jekervallei Sluizen.

De pakketten konden samengesteld en uitgedeeld worden door de vele vrijwilligers en deze gulle schenkers: VC Jekervallei Sluizen, Restaurant Stas-Dejong, Brouwerij Bremans, St Lucie waterkerscresson, Centerfruit Vreren, 't Nerems Bekkerke, Bakkerij fastré, Traiteur Bart Segers, Groenten&fruit Dewilde-Barée, RAJA Belgium, Thuisverpleging Jessica Croughs, Delhaize Nieuw-Tongeren, Petanque Nerem, Ridders van Morepoit tot bukeberg, CV De Tungerse Mennekes.

Mensen die een pakket wensen kunnen dit op voorhand bestellen via 012/23.24.98

Bedankt aan de personen die de foto's hebben ingestuurd.

Klik op de foto's om ze te vergroten