Internationale groepstentoonstelling van Global Art in Tongeren , Maastrichterstraat 40.

De drie musketiers Jean-Louis Vandecauter, Guy Callut en Armand Kinnard treden voor het eerst samen naar buiten met hun werk,  zowel schilderijen in heftige kleuren, keramiek op authentieke houten deurtjes, auto's gemaakt uit gerecycleerd materiaal met bestuurder en passagiers in keramiek en tenslotte ook speciale ventjes in papier-maché.

Micheline Hilhorst exposeert landschappen,  waarbij de kunstenares tijdens haar vele reizen inspiratie opdeed. 

Naaldkunst van Martine Caudron is voor de eerste keer te gast in Tongeren, stuk voor stuk   kunstwerken met heel wat aandacht voor diepte wat zorgt voor realisme.

Ons oog valt op de sierlijke en sensuele vrouwenportretten van Emma Tasciotti in een zacht kleurenpalet. 

Een combinatie van airbrush en  acryl wordt ons getoond door Nancy De Vos.  Dier en mens staan centraal in de portretten van Nancy.

AnaRz Art , Ana-Maria brengt de lente in olieverf op doek.

De Tongerse kunstenaar Theo Cloes toont ons twee vampen van weleer, Brigitte Bardot en Marilyn Monroe  in een blauw-zwart kleurenpalet.

Tenslotte is er nog de metaalkunst van Forge Furnace Tumulus , de glaskunst van Glassart Petrico, de kunst van het onthaasten van Roland Menten  en de schilderijen Marijke Cloes. Komende maand, april wordt het een thema-expo rond dieren, zowel sculpturen als schilderijen, tekeningen en meer. Dit wordt de 9de editie van de dierenexpo in Tongeren voor Global Art. Onze expo's zijn geopend op donderdagvoormiddag , zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag.

Bijdragen : Marijke Cloes 

Klik op de foto's om ze te vergroten