Zaterdag 25 januari omstreeks 18u openden de deuren om uiteindelijk een 150 tal kieners te mogen ontvangen in de sporthal van de school GBS Dolfijn in Vreren, dit georganiseerd door het oudercomité.

Aangezien het doelpubliek ouders en familieleden van hun schoolgaande jeugd zijn heeft de organisatie in de hal van de kleuterafdeling een kinderanimatie voorzien. Een 20-tal kinderen hebben er geknutseld, spelletjes gedaan, gedanst, en uiteindelijk heeft de aanwezige animatrice ook voor de grime gezorgd.

Het oudercomité organiseert jaarlijks een paar evenementen om opbrengsten te kunnen genereren, welke dan terugvloeien naar de kinderen in de school. Deze worden gebruikt om de speelplaatsen op te fraaien met graffitimuren, fietsen voor de kleuters en tal van andere projecten. Zo gaan ze dit jaar nog in gesprek met de schepen van onderwijs, om de mogelijkheden te onderzoeken voor de installatie van een klimaatbeheersingssysteem in de containerklas van het 2de leerjaar.

“Wij danken al onze sponsors die ons geholpen hebben met het prijzenpakket en het is mede en vooral dankzij hen dat we een halve hoofdprijs en hoofdprijs van respectievelijk 125€ en 250€ aan Ambi-pas bonnen konden wegschenken. Uiteindelijk werd de hoofdprijs dan nog gewonnen door een dubbele kien en hebben we deze nog moeten splitsen zodat we deze avond buiten de winnaars van de gewone kien ronden nog eens 3 personen naar huis konden sturen met waardebonnen twv 125€”, aldus de organisatie.

 

Klik op de foto's om ze te vergroten