Om U nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Politie Tongeren/Herstappe op 1 september deze FB pagina ‘ Jeugd - en Sociale Politie Tongeren’ speciaal aangemaakt.

De FB pagina is vooral bedoeld om de drempel te verlagen voor slachtoffers van Intra familiaal geweld , hulpbehoevenden , jongeren die kampen met uiteenlopende problemen , kortom iedereen die met moeilijkheden te maken heeft , zowel mentaal , fysiek , financieel als andere .

Ook vindt men er leuke tips en links die allerlei jongeren - en sociale thema's behandelen. Op regelmatige tijdstippen plannen ze ook online thema-sessies in verband met actuele thema's die een raakvlak hebben met Jeugd- en Sociale Politie.

“Jullie kunnen ons chatten op volgende dagen en uren :

Dinsdag tussen 09u00 en 13u00 ( vanaf 08/09/20)

Woensdag tussen 13u00 en 17u00 ( vanaf 09/09/20)

Donderdag tussen 17u00 en 21u00 ( vanaf 10/09/20)

Deze chats gebeuren in strikte discretie en indien jullie dat wensen in anonimiteit. Uiteraard is het , in geval van anonimiteit , niet zo evident voor ons om de nodige hulpverlening te bieden , de discretie blijft echter gewaarborgd . Wij staan alvast klaar voor jullie en bieden een luisterend oor en helpende handen . Wij doen al het mogelijke voor jullie welzijn”, laat Politiezone Tongeren/Herstappe weten.

Ga naar deze link  https://www.facebook.com/Flikkenbabbel   en like de pagina. Alzo blijf je steeds op de hoogte.

Er is altijd wel iemand die voor je wil zorgen !

Contacteer Politie Tongeren/Herstappe Jeugd en sociale op messenger met PB !